Mono Solar Panel

Hvor mange kilowatt (KW) av kraftverk kan installeres på taket ditt

2018-07-12 17:36:12
Faktisk, hvor mye PV-system kan installeres, hvor mye kapasitet er utformet, som idiomet sier, "skreddersy", måler først kroppens høye og tynne fettindeks, og deretter avgjøre om størrelsen på klærne passer i henhold til denne indeksen . Det samme gjelder for design og installasjon av et hjem PV-anlegg. For å installere en PV-anlegg på sitt eget tak, er den første begrensningen hvor mange PV-moduler som er plassert i det identifiserte, uhindrede området.Solenergi på taket,Mono solpanel

Under selve installasjons- og byggeprosessen skal taket være betydelig større enn det nødvendige arealet for fotovoltaisk matrise, hovedsakelig påvirket av tilstedeværelse av fremspringende deler eller fremtredende gjenstander på taket. En nøkkelfaktor her er det effektive området. Det er generelt tre typer tak for installasjon av fotovoltaisk kraft: fargeståltak, mursteintak og flate betongtak. Ulike tak, fotovoltaiske kraftverk installeres på forskjellige måter, og det installerte kraftverkområdet er forskjellig. (Ta en krystallinsk silikon komponent som et eksempel)

1. farge stål flis tak
PV kraftverk installeres på ståltak av stålkonstruksjoner. Vanligvis er PV-moduler installert på den sørvendte siden, og andelen 1 kW er 10 kvadratmeter, som er 1 MW (1 MW = 1000 kW). Trenger å bruke 10.000 kvadratmeter område.

2. murstein struktur tak
Installasjon av fotovoltaiske kraftverk på tegltak skal vanligvis utføres i takets avdekkede område fra kl. 08.00 til 16.00. Selv om installasjonsmetoden er forskjellig fra fargeståltaket, er ligningsforholdet likt, som også er 1 kilowatt. Om lag 10 kvadratmeter. Det vil si at et murstein-tak med et relativt stort areal (100-150 kvadratmeter) kan installere ca. 10 kilowatt fotovoltaisk kraftgenereringssystem. Den gjennomsnittlige årlige kraftproduksjonen på 25 år er beregnet til 9.000-13.000 grader.

3. Flatt betongtak
Ved montering av fotovoltaiske kraftverk på flate tak, for å sikre at komponentene mottar sollys så mye som mulig, er det nødvendig å designe en optimal horisontal tilbøyelighet. Derfor er det nødvendig med en viss avstand mellom hver rekke av komponenter for å sikre at de ikke blokkeres av skyggene på forsiden av komponentene. Derfor vil takområdet okkupert av hele prosjektet være større enn fargestålflisen og villa taket som kan realisere flattning av komponentene. Generelt sett, vurderer kompliserte faktorer som naturlig okklusjon og vegghøyde, 1 kW okkupert tak området er ca 15 ~ 20 kvadratmeter, det vil si 1 MW prosjektet må bruke 1,5 ~ 20.000 kvadratmeter.

4. Hvordan måle den effektive plassen på taket
I prosessen med PV-arraydesign og komponentseleksjon er det effektive området ekstremt viktig. La oss si hva er måltipsene for det effektive området av taket? Hvordan mestrer disse tipsene? La din egen PV system design og installasjon mer vitenskapelig og rimelig.

Målinger kan gjøres ved hjelp av et målebånd eller direkte fra bygningen. For eksempel er avstanden mellom taket og ryggen definert som "bredde" og den horisontale avstanden langs taket er definert som lengden.

5. bestem "kantområdet"
Avhengig av hvilken installasjonsmetode som er valgt, bør en kant eller "kantområde" ligge på forhånd rundt taket. Hvis det reserverte rommet i kantområdet er for lite, vil det føre til ulempe ved konstruksjon og vedlikehold. Hvis marginalområdet er for stort, vil det redusere det effektive området på taket og påvirke utformingen av det fotovoltaiske systemet. For en slik spesiell parameter har stedet generelt sin størrelse angitt. I Australia, hvor fotovoltaisk kraftproduksjon startet tidligere, anbefales det å velge 20% av det effektive området for "kantområdet".

6. Bestem maksimalt antall PV-moduler som kan installeres i det effektive området.
Alle vet at de brukte PV-modulene er rektangulære. De har to faste breddegrader: lengde og bredde. Det faktiske antall PV-moduler som kan monteres på taket, påvirkes hovedsakelig av de to faste breddegrader og effektiv plasslengde og bredde på taket. Generelt kan PV-arrays monteres i henhold til retningen og det effektive området på taket (langside parallelt med takets lange side) eller portrettstilstand (langside parallelt med bredden av taket).

7. Uregelmessig tak kan deles
På landsbygda er taket komplekst og mangfoldig. Ikke alle tak er rektangler vi gleder oss til. Hvis taket du står overfor er et ikke-rektangulært område, ikke ta panikk. Du kan bruke segmenteringsmetoden til å dele taket i flere rektangler, og følg deretter Landskapsinstallasjon og stående stil for installasjon.
Forstå dette, rationelt bruk og opprett det effektive området på taket for å maksimere fordelene!
Send en melding

Du kan kontakte oss på noen måte som passer deg. Vi er tilgjengelig 24/7 via faks, e-post eller telefon.

Sunhome produserer hele spekteret av solprodukter, inkludert poly og mono solpanel, bolig og kommersielt solsystem, flytende solsystem. Vi er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og høy kundetilfredshetstjeneste for dine varierte applikasjoner.

opphavsrett © Sunhome Technology Co.,Ltd. alle rettigheter forbeholdt.

   

det profesjonelle teamet som skal betjene !

chat nå

live chat

    Du kan kontakte oss på noen måte som passer deg. Vi er tilgjengelig 24/7 via faks, e-post eller telefon.